Stimati vizitatori!

Bine ati venit pe site-ul nostru! Ne dorim ca vizita Dvs sa fie una cat se poate de placuta si comfortabila, motiv pentru care va punem la dispozitie acest ghid, pe care va rugam sa-l parcurgeti cu atentie. Va va ajuta sa navigati mai eficient intre paginile noastre, sa gasiti mai usor articolele cautate si va ajuta in procesul de plasare si finalizare a comenzilor. Daca aveti intrebari va rugam sa ne contactati vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp.

Navigarea in meniul principal - produsele noastre sunt structurate in categorii si subcategorii dupa anumite caracteristici si proprietati. In vederea localizarii unui produs puteti naviga direct in categoria corespunzatoare in meniul din stanga paginii, sau utilizati motorul intern de cautare.

Motorul intern de cautare - este situat sus in centrul paginii. Cu ajutorul lui puteti filtra produsele din baza noastra de date utilizand cuvinte-cheie (sir de caractere). Motorul cauta atat in denumirile cat si in descrierile produselor. Se pot utiliza cuvinte-cheie mai lungi de 2 caractere. Se pot utiliza simultan mai multe cuvinte-cheie despartite de spatiu - in acest caz se vor afisa doar rezultatele care contin toate cuvintele-cheie cautate.

Vizualizarea produselor - produsele dintr-o categorie sau rezultatele unei cautari sunt afisate in forma sumara, cate 24 de produse/pagina. Cu un clic puteti accesa pagina produsului pentru informatii complete (descriere detaliata, imagini, accesorii, documentatie descarcabila) si pentru selectarea atributiilor daca e cazul (marime, culoare, model).

Cosul de cumparaturi - continutul cosului Dvs de cumparaturi este afisat permanent in coltul dreapta sus si il puteti accesa oricand cu un simplu clic. Un produs poate fi asezat in cos apasand butonul "Adaugati in cos" din pagina produsului, dupa selectarea atributiilor (daca e cazul) si precizarea cantitatii dorite. Produsele care nu au atributii selectabile pot fi adaugate direct si din modul de vizualizare sumara cu ajutorul pictogramei din colt, cantitatea implicita fiind 1 unitate, cu posibilitatea modificarii ulterioare direct in cos.

Operatii in cosul de cumparaturi - accesand cosul Dvs puteti consulta continutul lui, aveti posibilitatea sa modificati cantitatile comandate sau sa eliminati produse din cos, sa verificati preturile, valoarea comenzii si costul livrarii. De aici va puteti intoarce la pagina de unde v-ati accesat cosul pentru a va continua cumparaturiile sau puteti finaliza comanda.

Trimiterea comenzii - inainte de finalizare trebuie sa va autentificati. Daca nu sunteti inca utilizator inregistrat puteti opta pentru crearea unui cont sau puteti alege comanda rapida.

Utilizator inregistrat - prin crearea unui cont pe siteul nostru veti beneficia de numeroase avantaje. Apasati "Autentificare" si alegeti "Creare cont nou". Introduceti adresa Dvs de e-mail - aceasta adresa de email va fi codul de identificare a contului dvs, pe aceasta adresa se vor trimite mesajele privind comenzile Dvs si mesajele de recuperare parola in cazul parolei pierdute. In continuare completati toate campurile cu informatiile cerute. Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Ulterior veti putea modifica oricare dintre datele dvs personale.

Avantajele crearii unui cont

- pentru cumparaturile efectuate veti acumula puncte de fidelizare pe care le puteti schimba in cupoane de reducere

- se pastreaza istoricul cumparaturilor facute

- aveti posibilitatea sa creati liste cu produse favorite

- puteti introduce mai multe adrese de livrare, date de facturare si persoane de contact

- veti beneficia de prioritate in prelucrarea si livrarea comenzilor fata de clientii neinregistrati

Comanda rapida - daca optati pentru aceasta varianta, aveti posibilitatea sa lansati comenzi pe site-ul nostru fara sa va inregistrati. Trebuie doar sa completati campurile cu datele Dvs de contact necesare livrarii si comunicarii.

Factura pe persoana juridica - daca doriti factura pe firma, specificati denumirea societatii in campul "Companie" apoi introduceti codul unic de inregistrare in campul "CUI". Datele societatii se vor culege de pe site-ul ANAF in functie de CUI. Daca aceste doua campuri nu sunt completate, factura se va emite pe numele Dvs.

Teremeni si conditii - dupa completarea datelor privind facturarea si livrarea va puteti finaliza comanda prin acceptul Dvs privind termenii colaborarii cu noi. Orice parteneriat corect are la baza reguli si principii clare si transparente care reglementeaza activitatea partilor. Din acest motiv, in sectiunea "Termeni si conditii" [link] am enumerat aceste reguli / clauze contractuale, redactate cat mai simplu si usor de inteles. Va rugam sa le cititi cu atentie si daca sunteti de acord sa va exprimati acceptul prin bifarea casutei "Am luat cunostinta de termenii si conditiile serviciilor oferite si sunt de acord cu ele."

Finalizarea comenzii - apasati butonul "Trimite comanda" (apare doar dupa ce bifati casuta "Am luat cunostinta de termenii si conditiile serviciilor oferite si sunt de acord cu ele.")

Notificare "comanda inregistrata" - comenzile transmise cu succes sunt confirmate automat printr-un mesaj de e-mail de catre serverul nostru in momentul inregistrarii comenzii. Daca nu primiti mesajul de confirmare in cateva minute va rugam sa ne contactati pentru verificari.

Notificare "comanda acceptata" - comenzile inregistrate cu succes sunt repartizate unui operator care in termen de cel mult 2 zile lucratoare va va contacta pentru a valida continutul comenzii si sa va comunice termenul preconizat de livrare. Dupa fixarea acestor detalii comanda se considera acceptata si este programata pentru livrare la termenul convenit. Acceptul se comunica atat telefonic cat si prin e-mail.

Notificare "comanda expediata" - acest mesaj se transmite prin e-mail si SMS in momentul predarii coletelor catre firma de curierat.

Livrarea si plata - coletul se va livra prin firma de curierat rapid "Fan Curier" in sistem ramburs (platiti cu numerar la ridicarea coletului). Curierul va livra coletul in intervalul orar stabilit in prealabil, si va va contacta prin telefon in caz de nevoie.

Atentie! Este foarte important sa verificati starea coletului la ridicare si refuzati primirea lui daca este deformat, deteriorat, sau nu este intact. In momentul in care semnati pentru primirea coletului absolviti curierul de orice eventuala vina, iar produsele defecte din cauza unor socuri mecanice evidente nu vor fi acceptate la garantie!

Returnarea produselor - Conform OUG 34/2014, pentru produsele achizitionate la distanta, consumatorul are dreptul de retragere din contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicarii produselor. Pentru a va exercita dreptul de retragere este necesar sa completati un formular de retragere. Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre Dvs.

Probleme de garantie - in cazul defectarii unui produs achizitionat de la noi care se afla in termen de garantie, se va completa un formular de constatare care se trimite la noi prin e-mail, dupa care vom comunica modalitatea de returnare a produsului defect. Daca produsul nu se poate repara si nu mai este posibila inlocuirea lui cu unul nou, se returneaza contravaloarea lui. Daca in urma verificarii produsului defectat constatam ca nu se indeplinesc conditiile acordarii garantiei, atunci la cererea clientului produsul va fi reparat contra cost si retrimis pe cheltuiala lui.

Pentru eventualele reclamatii si/sau sesizari va rugam sa ne contactati cu incredere, vom depune toate eforturile pentru a gasi solutia amiabila care va multumeste pe deplin!